Информационе технологије и образовни систем Србије

Значај учења о информационим технологијама у редовној настави и модернизације наставе уз помоћ ИКТ-а јасно је препознат на конференцији "Информационе технологије и образовни систем Србије" коју је 8.децембра 2009. године организовао дневни лист "Данас" на којој су учествовали представници ресорних министарстава, тржишта рада, привреде и образовног система.
 
Министарка за телекомуникације и информационо друштво Владе Србије Јасна Матић представила је актуелне пројекте информатизације школства и планове свог министарства у тој области. Њено интегрално излагање можете погледати на овој страни.
 
Државни секретар у Министарству просвете Владе Србије, проф др Радивоје Митровић представио је стање у српском школству и актуелне пројекте овог министарства, а његово интегрално излагање можете погледати на овој страни.
 
Потребе српског тржишта рада представио је Драган Ђукић, директор Сектора за посредовање у запошљавању и планирање каријере у Националној служби за запошљавање, чије интегрално излагање можете погледати на овој страни.
 
Регионални директор Мајкрософт програма "Партнер у учењу" за централну и источну Европу, Тео Милев представио је актуелне пројекте у региону, а Владан Живановић, директор Мајкрософт канцеларије у Србији представио је активности програма "Партнер у учењу" у Србији. Интегрално излагање Теа Милева можете погледати на овој страни а излагање Владана Живановића на овој страни.
 
Утиске свих учесника са конференције можете погледати на овој страни.
Advertisements

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под Новости у образовању. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s