Књига „Школа будућности“ I део

Књига "Школа будућности" представљена је на истоименој конференцији, одржаној у организацији Министарства просвете Републике Србије и Мајкросифт канцеларије у Србији. По један примерак ове књиге биће испоручен свакој школи у Републици Србији, а књигу можете преузети и електронским путем, у четири дела која ћемо Вам представити кроз овај часопис. Први део књиге, који је посвећен техничко-архитектонским параметрима зграде школе, можете преузети са ове везе (PDF, 0.5MB).

Књига "Школа будућности" је настала у образовном систему Републике Мађарске, у оквиру мађарског програма "Партнер у учењу", са циљем да се промовишу добри примери интеграције ИКТа у школско окружење у свим аспектима, од опремања школе до педагошких аспеката интеграције ИКТ-а у наставу. Књига је преузета за српски програм "Партнер у учењу", уз усрдну дозволу мађарских аутора и власника ауторских права, и уз подршку Министарства просвете Републике Србије.  

Представљање књиге, припремљено за конференцију "Школа будућности", од стране једног од аутора – др Ђенђвер Молнар, можете погледати у видео прилогу.

YouTube – gyongyverSRPSKIhidef
    

Advertisements

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под ИКТ у настави. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s