Објављени резултати конкурса Креативна школа 2011/2012

„Креативна школа“, наш највећи портал са дигиталним припремама за час које праве наставници у образовном систему Републике Србије и кроз портал их деле са осталим својим колегама, је и ове године допуњен новим радовима. Завод за унапређивање образовања и васпитања је за „базу знања“ овог портала као угледне изабрао и уврстио 146 нових радова, које су направили тимови од по 3 наставника и који представљају примену иновација у настави.

У категорији радова за разредну наставу победио је рад Два лица Дунава (Свет око нас) Светлане Бојиновић и Исидоре Вукелић из ОШ „Жарко Зрењанин“, Нови Сад и Слађане Тапавица из ОШ „Лаза Костић“, Ковиљ.

У категорији радова за предметну наставу у основној школи (V-VIII разред) победио је рад Сабирање и одузимање разломака (Математика) Катарине Ивановић и Иване Семибратов из ОШ “Стеван Дукић”, Београд и Биљане Јовић из ОШ “Мирослав Антић”, Београд.

У категорији радова за гимназије победио је рад Учионица у огледалу – програмирање на другачији начин (Рачунарство и информатика) Ивана Бућковића, Емилије Марковић и Снежане Марковић из Шесте београдске гимназије, Београд.

У категорији радова за средње стручне и уметничке школе победио је рад New rechargeable era (Електротехника) Јасне Бошковић, Биљане Вулетић и Николе Ћурчина из ЕТШ „Никола Тесла“, Панчево.

Више информација можете наћи на сајту Креативне школе!

Advertisements

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под Новости у образовању. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на Објављени резултати конкурса Креативна школа 2011/2012

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s