Wallwisher веб огласна табла

Wallwisher је симпатичан Web 2.0 алат за веб таблу информација, који може наћи примену у оглашавању наставних и ваннаставних активности на свим ученичким узрастима. Да ли ћете га користити на школским часовима или као платформу за израду необичних домаћих задатака, као место за евалуацију претходног рада или испитивање потреба и жеља ученика/колега зависи само од Вас. Чланак о софтверу Wallwisher можете преузети са ове везе (0.2МB, DOCX).

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под ИКТ у настави. Забележите сталну везу.

3 реаговања на Wallwisher веб огласна табла

  1. Алат је заиста једноставан и симпатичан толико да га и првачићи могу користити. Примери који су наведени опрвдавају сврху алата. У школи смо га користили с најмлађима за евалуацију, сасвим регуларно, прихватао је ћирилицу. Али, какво непријатно изнанеђење кад смо следећи пут погледали, а сва ћирилична слова претворена у упитнике. Шта рећи деци?! Док чике не преведу или не прилагоде, нећемо више користити алат за школске сврхе.
    Дидактички захтев који гласи „Обавезно пишите енглеским словима“ (а на српском језику) не би смео себи да дозволи наставник у школама Србије.

  2. Повратни пинг: Огласна табла или мултимедијални плакат « Aлати за е-учење

  3. Повратни пинг: Wallwisher | Основац

Постави коментар