Стручно усавршавање за наставнике – летња школа Microsoft PowerPoint-a од 13. маја 2013.

Од 13.маја 2013. биће одржана бесплатна летња школа Microsoft PowerPoint-a, акредитовано стручно усавршавање наставника у категорији летњих школа, за који је предвиђено 5 дана (5 бодова) ефективног похађања, организованих у распореду рада од укупно 3 седмице. Летњу школу изводи Електронски факултет Универзитета у Нишу, а спонзор је Мајкрософт кроз свој програм „Партнер у учењу“. Више информација о курсу можете наћи на сајту Завода за унапређивање образовања и васпитања, под ставком „одобрени стручни скупови/летње и симске школе, или на директној вези ка информацијама о летњој школи на овом сајту.
Стручно усавршавање се реализује као комбинована настава – део активности учења се обавља на мрежи а део активности на којима наставник треба да буде присутан се одвија уживо. Олајн активности се одржавају кроз видеоконференције на мрежи а део активности се одвија кроз израду онлајн задатака, вршњачко учење и вршњачку процену знања на мрежи (укупно трајање ефективног рада 4 радна дана за онлајн активности). Један дан наставник физички присуствује предавањима и вршњачкој размени искустава која се организује у различитим терминима у три града: Нови Сад (25.мај 2013.), Београд (26.мај 2013.) и Ниш (2.јун 2013. године).
Важна напомена: летња школа која ће бити одржана од 13.маја 2013. се организује за полазнике који желе да своје почетничко знање Microsoft PowerPoint-а унапреде на средњи ниво знања, па је базично коришћење рачунара и овог софтвера неопходно за праћење курса. Молимо наставнике који нису заинтересовани за озбиљно похађање ове летње школе, или оне који своје предзнање ове технологије сматрају недовољним или врло напредним, да се не пријављују, јер је број полазника ове летње школе ограничен. При пријави за курс, наставник приступа анкети за процену предзнања. Уколико број пријављених полазника буде већи од капацитета доступних за организацију активности, организатор задржава дискреционо право да другог дана курса изврши одабир полазника који ће наставити курс.
Пријава заинтересованих наставника за курс биће отворена од 1.маја 2013. године на веб адреси http://www.pil-vb.net/
MH900431241

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под Новости у образовању. Забележите сталну везу.

4 реаговања на Стручно усавршавање за наставнике – летња школа Microsoft PowerPoint-a од 13. маја 2013.

  1. Повратни пинг: Стручно усавршавање за наставнике – летња школа Microsoft PowerPoint-a од 13. маја 2013. | уСавршени Нушић

  2. Повратни пинг: Савети за биологе | Био-блог

  3. Vladimir каже:

    Da li se nesto placa?

    • pilcasopis каже:

      Пријава на курс, похађање курса и издавање уверења о успешно завршеном курсу се не плаћају.
      Учесник сам сноси трошкове свог пута до једног од 3 места (Београд, Нови Сад или Ниш, по избору полазника и расположивости капацитета) на којима се одржавају „офлајн“ активности и све своје трошкове везане за то путовање (које сам организује).
      Да би учесник добио уверење о успешно завршеном акредитованом стручном усавршавању, мора да уради успешно предвиђене онлајн и офлајн активности прописане правилима курса.

Постави коментар