Екслузивни интервју са пиониром примене ИКТ технологије у настави Ником Пичијем

Велико нам је задовољство што можемо да објавимо ексклузивни интервју са Ником Пичијем, истакнутим именом у подручју образовне технологије, који је направила наставница Марија Јовић. Ник Пичи је одговарао на тешка питања наше наставнице о употреби ИКТ-а у широком, глобалном, контексту: зашто су неки наставници незаинтересовани за промену технологије у настави, како мотивисати наставнике да интегришу ИКТ алате у наставу, да ли је важније користити ИКТ у процесу подучавања у учионици или ван ње и много друга. Интервју можете преузети са ове везе (DOCX, 26KB).

О pilcasopis

Часопис за наставнике Мајкрософт програма Партнер у учењу
Овај унос је објављен под ИКТ у настави. Забележите сталну везу.

8 реаговања на Екслузивни интервју са пиониром примене ИКТ технологије у настави Ником Пичијем

  1. Jugoslava каже:

    Хвала Марија, одличан интервју. Било би добро да у сваком, или бар сваком другом броју, буде интервју са неким занимљивим људима из света образовања.

  2. Marko каже:

    Веома занимљиво и информативно, интервју са правом особом! Све похвале.

  3. Jasna Ristić каже:

    Одличан интервју. Ово је доказ да све наставнике муче исти проблеми. Ентузијазам је есенцијални покретач свих нас.

  4. Aktivista каже:

    Divno je videti da nastavnici ovako lepo saradjuju a kako se ponašaju prema svojim učenicima to nije tema ovakvog bloga. ONI OGOVARAJU RODITELJE PRED SVOJIM UČENICIMA, ONI GOVORE RUŽNO O SVOJIM UČENICIMA, NE TRUDE SE DA NEKI NJIHOVI UČENICI DOBIJU BOLJE OCENE, PONIŽAVAJU IH U SVAKOM POGLEDU, GLEDAJU DA IM SNIZE OCENE AKO DRUGI PROFESORI SNIŽAVAJU OCENE I TAKO DALJE.A što ovako lepo saradjuju sa strancima to naravno nema veze, jer ti stranci nemaju pojma kakve su barabe ti naši nastavnici i koliko im je malo stalo do nastave i ocenjivanja. Njima je stalo do novca, da odu besplatno na ekskurzije, da se ogrebu gde stignu po kojekakvim seminarima i da imaju bar dva tri posla.

  5. Hvala na lepim rečima, ideja je super, radimo već na tome 🙂

  6. Браво Марија! Врло занимљива питања, а неки одговори ми дају идеју шта даље… Изузетно користан, занимљив и ефектан интервју! Конкретно језгровито и право у центар :)))
    А баш сам и некако поносна на наше наставнике који тако изненаде странце 🙂

  7. svetisavabadnjevac каже:

    Hvala vam svima na podršci i drago mi je što vam se intervju dopao. Nadam se da ću imati prilike da o sličnim temama diskutujem sa još predanih ljudi, kao što je gospodin Nik.

    Roditelju prijateljski savet da ne generalizuje i da ukoliko ima problem pokuša da ga reši razgovorom.

Постави коментар